Susanne

220#
Susanne
Områder:

Spirituel coaching, Kærlighedsrådgivning, Fjernhealing

Kr. 23,- pr. minut/ Min. 10 minutter

Livet er som en sinuskurve, som vil gå op og ned. Vi møder alle modstand på livets vej, men ved at arbejde med vores mind set kan der samtidig trækkes læring ud.

Føler du, at du står midt i nogle udfordringer eller livstemaer i dit liv og står lidt i stampe? Et sted hvor du træder rundt i samme rille, men har svært ved at se, hvordan du rent faktisk kommer videre? Udfordringerne kan bl.a. være at turde komme ud af komfortzonen imod dit autentiske jeg, kærligheden, jobbet eller du selv er i en personlig udvikling, men har brug for en håndsrækning.

Så vil jeg elske at guide dig videre igennem brugbare værktøjer, hvor du sår nye frø i dit ståsted, og du dermed står stærkt i dig selv og kan handle ud fra hjertets vej og ikke frygtens vej.

Jeg er født clairvoyant, men er under uddannelse til at få struktur på evnerne.

Spirituel Coaching:
Føler du dig fastlåst i livet og kører rundt i samme hamsterhjul, hvor det er svært at se din retning i livet, er dette en dialog fra sjæl til sjæl. Jeg guider dig kærligt videre, og coachingen tager netop udgangspunkt i dig, dit ståsted, tema udfordringer, eller blokeringer du kommer med, og som du ønsker belyst igennem en sjælelig samtale. Jeg vil hjælpe med at løfte dig og se nye muligheder, så du kan opnå mere flow i din proces.

Supervision i Kærlighed Oppefra
Opnå en dyb indsigt og accept og bliv mere åben og nysgerrig på kærligheden.

I sessionen kigger vi sammen på smerten fra barndommen og de kærlighedssår, der er opstået. Vi går i dybden med det der kommer frem i lyset og op i din bevidsthed. De opståede kærlighedssår følger dig og trigger dig netop i kærligheden. Men via det dybe arbejde, finder vi sammen frem til, hvad de betyder for dig i dag, og sammen kigger vi på sårhealingen.

Fjernhealing
Healing er en hjælp til at afbalancere dine energier og skabe ro, balance og harmoni i krop og sind.
Jeg stiller mig til rådighed som kanal for den universelle energi, lys og kærlighed.

Healing er samtidig livs- og kærlighedsenergi, der har en enestående virkning på kroppen, sindet og følelserne og arbejder på flere planer både på det fysiske, psykiske, mentale, energimæssige og det sjælelige.

Healingen kan tillige støtte op omkring fysiske smerter, blokeringer og sorg og vil få energierne i kroppen til at flyde i et frit flow. Healing kan også bruges til bare at nyde og opnå mere velvære.

Kort om mig
Hos mig handler det om at blomstre i livet igen. Vi finder sammen frem til mere essens, glæde, gnist og power i din livsproces. Jeg møder dig i et rum med tillid, nærvær, tryghed, omsorg og kærlig guidning og vil elske at hjælpe dig til at genfinde et stærkere fundament og stå stærkere i dit eget lys.

Jeg er født sensitiv og antennebarn. Det spirituelle har altid været en del af mig. Men tog fart efter et stress kollaps tilbage i 2008. Jeg mærker hurtigt igennem energierne og er skarp til at stille ind på netop det, du kommer med. Da jeg selv har en masse livserfaring med i bagagen, vil jeg herigennem videregive redskaber, som du kan anvende i dine udfordringer i livet.

Jeg er uddannet Spirituel Coach, Spirituel Healer, Supervisor i kærlighed Oppefra, Stress Mentor, Kinesiolog i stressfrigørelse og I de 9 kraftfelter.
Derudover har jeg en grunduddannelse i shamanisme og er i gang med en clairvoyance uddannelse.

Sådan kommer du igang
1
2
3