Susanne

260#
Områder:

Clairvoyance og clairvoyant rådgivning, Kærlighedsrådgivning, Clairvoyant Business rådgivning, Fjernhealing, Spirituel coaching

Kr. 23,- pr. minut/ Min. 10 minutter

Hos mig får du:

• Konkrete og ærlige svar
• Guidning til at træffe et valg
• Indsigt og guidning omkring en aktuelt situation
• Indsigt i hvad der blokere for det du ønsker
• Indsigt i din fremtid


Clairvoyance - guidning og konkrete svar 

Jeg formidler kærlige, opbyggelige og ærlige budskaber til dig - og giver dig guidning til, hvordan du kommer videre. En clairvoyance hos mig giver dig konkrete svar - omkring en aktuel situation, din fortid og din fremtid. 

Jeg møder dig der, hvor du er. Uden fordomme, analyse eller forudantagelser. Uanset, hvad du har brug for guidning til eller svar omkring, er det min opgaver at formidle de budskaber der kommer igennem til dig. Mit formål er at støtte dig, der hvor du er og give dig klarhed og indsigt i dine muligheder - og se det, du ikke ser. 

Måske du har brug for klarhed omkring en aktuelt situation eller et valg du skal træffe. Måske ud har brug for indsigt i dit kærlighedsliv aktuelt - eller hvorfor du møder de samme mænd igen og igen. Måske du har brug for et skub i relation til dit job. 

Ønsker du indsigt i din fremtid? Lige meget, hvor du er i livet og er den åndelige verden klar til at guide dig i den retning, som er mest sand for dig. Uanset, hvilken situation du står i, så er det din chance for, at udvikling dig i en kærligere retning. 

Supervision i Kærlighed Oppefra 

Jeg får mange spørgsmål om kærlighed - og jeg elsker at svare på spørgsmål om kærlighed - det gælder uanset om du er i et parforhold eller er single. Vi kan alle fare vild i kærligheden, men med guidning og svar kan vi finde vejen igen. 

Jeg svare på spørgsmål om dit kærlighedsliv her og nu. Jeg kan stille ind på dit kærlighedsmønster, hvis du oplever at det samme sker igen og igen - her ligger nemlig en vigtig nøgle, hvis du vil bryde det mønster. Jeg kan formidle budskaber om, hvordan du styrker kærligheden til dig selv eller i dit parforhold. 

Kærlighedsmønstre opstår i barndommen. At kigge på disse mønstre er healende og forløsende i forhold til, at kunne skabe det kærlighedsforhold som du faktisk længes efter. Her er clairvoyance meget hjælpsomt, da jeg kan se tilbage på, hvad der særligt har påvirket dig og du kan få redskaber til, at skabe det du længes efter.

Clairvoyant Business rådgivning 

Har du brug for hjælp til at træffe dit næste skridt i din karriere eller i din virksomhed, så giver jeg dig indsigt i dine bedste valgmuligheder og hvad de kan resultere i. 

I en clairvoyance kan jeg stille ind på dine ressourcer og potentialer, som kan give dig klarhed, hvis du overvejer ny karriere eller uddannelse. 

Fjernhealing 

Når du ringer, sætter jeg en fjernhealing i gang rettet mod dig. Det er ikke sikkert du mærker det, det blot en naturlig effekt ved, at jeg stiller mig som kanal for universet. 

Spirituel coaching 

Hvis du ønsker forandring, må du ud af komfortzonen. Det kræver mod og sårbarhed og tro. Jeg giver dig indsigt i, hvor du begrænser dig selv og hvordan du slipper dine blokeringer - og sætter dig selv fri. 

Længes du efter noget - så vid, at alt du længes efter allerede bor inden i dig. Jeg guider dig ind til det du længes efter og viser dig, hvordan du folder det ud. Spirituel coaching hjælper dig med at løfte din bevidsthed så du ser dine muligheder og løfter din energi. 

Om mig: 

Som clarivoyant har jeg guidet og formidlet budskaber til +1000 klienter. Jeg er uddannet hos Tove Lucka. Ved siden af mit arbejde som clairvoyant uddanner jeg mig til psykoterapeut. 

Jeg er optaget af, hvordan vi udlever vores fulde potentiale og hvordan leve i kærlighed - til os selv og til/med andre. Som spirituel og i arbejdet med det spirituelle, har jeg fået stor indsigt om mig selv, som har haft stor betydning for mit selvbillede og mit kærlighedsliv. 

Som clairvoyant stræber jeg efter at byde mine klienter velkommen i et kærligt, ærligt og ikke-dømmende rum - alt er velkommen. 

Jeg har en baggrund som cand.it og har i mange år arbejdet med digitale kommunikation.

Sådan kommer du igang
1
2
3