Susanne

225#
Områder:

LifeCoaching, Fjernhealing

Kr. 23,- pr. minut/ Min. 10 minutter

LifeCoaching

Hvor er dit perspektiv?

Er du i balance med krop, sind og sjæl, eller mangler du hjælp til at finde tilbage til din indre balance? Så kan jeg hjælpe dig på vej.

Jeg tilbyder coaching forløb inden for alle problematikker, om de er store eller små. Jeg kigger på dig som det hele menneske og giver dig redskaber, som du kan videreudvikle dig i.

Nogle gange kan en lille udfordring være svær at løse, hvis man ikke kan se sin egen skygge.

 

Emner jeg har erfaring med at coache i;

Stress, angst, depression, ensom, føler sig misforstået, anderledes, vægttab, spiseforstyrrelser, sorg, manglende selvværd, manglende selvtillid, nervøsitet, frygt, personlig udvikling, skilsmisse, sammenbragt familie, kærlighed, indre glæde.

 

Fjernhealing

Har du en ubalance i din krop, er du stresset, eller har du en fysisk ubalance?

Mangler du ny energi til kroppen, mangler du balance mellem sind, sjæl og krop?

Jeg hjælper dig gerne tilbage til din balance og skabe ro.

 

Fjernhealing renser ud og rydder op i dine blokeringer. Der tilføres kærlighed, tryghed og ny energi.

Reiki hjælper i hele kroppen. Energien strømmer derhen, hvor du har mest brug for healingen.

Du kan for eksempel have ondt i din skulder. I din virkelighed er skulderen kilden til din smerte, og du vil gerne have at healingen skal fixe den. Men hvis du i virkeligheden har ondt i din skulder, fordi du påtager dig at bære på andre menneskers problemer, så er det i stedet der, Reiki vil sætte ind.

Hvis du er i en sorgperiode eller som smertelindring. Reiki kan også hjælpe med at øge dit energiniveau eller bruges som supplement til konventionel medicinsk behandling.

 

Kort om mig:

Jeg har gennem hele mit arbejdsliv altid gået helhjertet ind i mit arbejde og har altid følt og mærket efter, hvilken energi hjertet har givet mig. Jeg er menneskekender, og jeg har altid brugt mine sanser, til at fornemme energierne omkring mig. Jeg har en baggrund som professionsbachelor som lærer i folkeskolen, hvor jeg har udviklet mennesker gennem mange både store som små processer.

 

Jeg er certificeret LifeCoach, jeg har en Reiki I og II og et grundkursus i Enneagrammet.  

Jeg har gennem hele mit liv levet efter min intuition, og i 2019 begyndte jeg at udvikle min spirituelle evne gennem meditation og yoga.

 

Jeg kigger og lytter på dig, som det hele menneske du er og vejleder dig på din vej, med kærlighed.

Sådan kommer du igang
1
2
3