Sanne

270#
Områder:

Clairvoyance og clairvoyant rådgivning, Sjælsclairvoyance, Fjernhealing, Karmasitting

Kr. 23,- pr. minut/ Min. 10 minutter

Clairvoyance
Søger du indsigt, overblik og rådgivning i dit liv? Ved en clairvoyance session hos mig vil du modtage beskeder fra den åndelige verden, som er vigtige og meningsfulde i forhold til din livssituation her og nu. Du kan høre om årsagerne bag dine udfordringer - og du vil få råd, konkrete redskaber og vejledning, som kan støtte dig i dit liv og din videre personlige udvikling. Du kan også få svar på spørgsmål om fx kærlighed, relationer, job eller bolig.

Sjælsclairvoyance
Er du nysgerrig på din sjæl og dine sjælskompetencer, dvs. de ting, som din sjæl har øvet sig på mange gange før, i tidligere liv? Du vil modtage beskeder fra den åndelige verden, som er vigtige og meningsfulde i forhold til dine sjælskompetencer. Du vil også få belyst dine sjælskompetencer via en beskrivelse af et tidligere liv. Du får råd og vejledning til, hvordan du bedst mærker dine sjælskompetencer og begynder at bruge dem.

Karmasitting
Har du et tilbagevendende tema i dit liv, som bliver ved med at genere dig? Så kan årsagen meget vel være karma, som du har med dig fra tidligere liv. Ved sessionen får du budskaber fra den åndelige verden, som er vigtige og meningsfulde i forhold til den karma, du har med. Du bliver ført tilbage til det af dine tidligere liv, hvor karmaen opstod, og du får beskrevet årsagen. Du får også at vide hvad du skal lære af den, og får råd og redskaber til at arbejde videre med det.

Fjernhealing
Har du brug for stabiliserende og støttende healing? Kan du få en healing, hvor du under healingen får clairvoyante råd til at forbedre din tilstand og trivsel.

Kort om mig 
Jeg har gennem ca. 21 år arbejdet som jurist og embedsmand - og har siden 2012 gennemgået en del kurser og uddannelser inden for meditation, klarsyn og healing. I 2021 blev jeg færdiguddannet som clairvoyant vejleder på Spirituelt Uddannelsescenter v/ Tove Lucka.


Jeg har fået overvældende positive tilbagemeldinger fra rigtigt mange klienter, og jeg har særlige evner inden for sjæle og tidligere liv.

Sådan kommer du igang
1
2
3