Linda

240#
Områder:

Clairvoyance og clairvoyant rådgivning, Fjernhealing, Afdødekontakt

Kr. 23,- pr. minut/ Min. 10 minutter

Er du nået til det punkt i dit liv, hvor der er noget, du vil ændre hos dig selv eller i forhold til andre, så kan en clairvoyance være et redskab til indsigt i din udfordring, muligheder og ressourcer, med det mål, at du bliver klogere på dig selv, og den fase du står mit i. 

Jeg guider dig hen imod, hvilke redskaber du allerede har, så du kan få fuld udbytte af at tage dit liv tilbage til dig selv, og fremadrettet kan opnå positive resultater i dit fremtidige liv.

Det vigtigste er, at du er klar til at tage valget og tør stå ved dig selv. At du ønsker at handle på dine egne vegne til nye positive impulser. Dit arbejde med dig selv, giver dig dit liv.

 

Clairvoyance

Som clairvoyant, videreformidler jeg gennem mine guider i den åndelige verden beskeder, der kan bringe dig i balance og dermed opnå selvindsigt i, hvordan du opnår livsglæde og succes med det, du inderst inde har brug for.

I en clairvoyance-session hos mig, få du mulighed for at 

• Få konkrete redskaber til den ændring og det tema du ønsker at ændre for dig selv.

• Få svar på dine spørgsmål omkring, hvordan du ikke tilpasser dig andre og får sagt fra for dig selv, hvordan du kan forbedre dine relationer til andre, eller hvis står du på en skillevej og ikke ved, hvad du skal vælge imellem, bl.a. i jobskifte, uddannelse eller andet.

• Du får kompetent vejledning omkring dine valgmuligheder.

• Du får indsigt i årsagsforklaringen til den udfordring, du står med.


Afdødekontakt

Ca. 1 år efter dine kære er afgået ved døden, er det muligt at få kontakt med dem. Selv om der ikke er garanti for, at man kommer igennem til en specifik person, da de kan jo have travlt med andet. Dog for det meste lykkes det at komme i kontakt med en af dine relationer. 

Ved en afdødekontakt kan du:

• Få kontakt til en nært tilstående relation eller familie du kender.

• Få specifikke kendetegn, så du kan genkende personen.

• Få et budskab fra den afdøde.

• Eller få svar på et spørgsmål, du har til personen.

 

Fjernhealing:

Lyshealing
Hvis du er blevet flad på energien og har brug for at få tilført ny energi.

• Få redskaber til hvad du kan gøre at få mere energi ind i dit liv, samt hvad du kan gøre for at forblive i balance i dit liv som du selv fortjener, så du opnår selvindsigt i hvordan du opnår livsglæde og succes med du inderst har brug for.

• Du får indsigt i årsagen bag, hvorfor du ikke har mere energi.

Chakrahealing hvis der er ubalance i et af dine chakraer. 

• Få konkret svar hvilket chakra der er ubalance i. 

• Få kompetent vejledning i hvad du selv kan gøre, for at forblive i balance i dit liv som du selv fortjener, så du opnår selvindsigt i hvordan du opnår livsglæde og succes med du inderst har brug for.

• Du får indsigt i årsagen til ubalancen clairvoyant formidlet.

Healing af fysiske smerter, som hovedpine eller ondt et specifikt sted. Ved denne healing er det vigtigt at du har drukket masser af vand før og efter healingen. 

• Få at vide hvad du selv kan gøre, for at linde tilbagevende smertetilstande, så du leve dit liv som du selv fortjener, derigennem opnår du selvindsigt i, hvordan du opnår livsglæde og succes som du inderst har brug for.

• Få konkret at vide hvad den tilbage liggende årsag er til at du har ondt.

 

Kort om mig

Velkommen til! Jeg hedder Linda Houmark. Er en 1974 årgang, og fysisk befinder jeg mig på Fyn. Min spirituelle side har altid fulgt mig, men siden 2015 omfavnede jeg for alvor den spirituelle del af mig og har tog i starten småkurser som hjælp til min udvikling, indtil jeg var mentalt og spirituelt klar til den dybdegående og selvudviklende uddannelse som Clairvoyant Vejleder med afdødekontakt som speciale på Clairvoyancevejleder Skolen samt som Clairvoyant Proceshealer på Skolen for Proceshealing, begge v/Tove Lucka. 

Min tilgang til dine sessioner:
Jeg formidler rent det, der kommer, samtalen er i fuld diskretion, og jeg går på ingen måde ind i 3. person, ej heller går jeg ind i død, sygdom eller diagnoser.

Her på Fåsvar.dk er der et udbud, du kan gøre brug af. Hold endelig øje med min kalender, den opdaterer jeg løbende, elles kan du se om jeg er online.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Sådan kommer du igang
1
2
3