Jaspir

290#
Områder:

Clairvoyance og clairvoyant rådgivning, Psykoterapeut, Fjernhealing, Clairvoyant Business rådgivning

Kr. 23,- pr. minut/ Min. 10 minutter

Clairvoyance

Er du et sted i dit liv, hvor du trænger til forandring, det være i forhold til dig selv eller til andre, så kan du med en Clairvoyance og clairvoyant vejledning få kastet lys over dine udfordringer, muligheder og ressourcer med det mål for øje, at blive klogere på dig selv og den fase i dit liv, du befinder dig i.

Jeg guider dig, så du kan tage ansvaret for dig selv og din udvikling og udnytte de værktøjer, du allerede har, så du kan opnå positive resultater for dit liv fremadrettet. Vigtigst af alt handler det om, at du tør stå ved dig selv, dine ønsker og handle på nye positive impulser. Du er din egen lykkes smed.

Som clairvoyant vejleder videreformidler jeg beskeder fra den åndelige verden, der kan hjælpe dig med at komme mere i balance og opnå større selvindsigt, livsglæde og succes med det, du inderst inde ønsker.

Ved en clairvoyance-session hos mig, har du mulighed for at:

• Få svar på årsagerne bag dine udfordringer.
• Få konkrete redskaber til at komme videre i dit liv.
• Få svar på det, der fylder i dit liv her og nu
• Få kompetent vejledning omkring dine valgmuligheder.

Husk, du har altid det frie valg. Hvis du gør, som du altid har gjort, får du det, du altid har fået. Forandringen starter med dig.

Psykoterapi

Er du et sted i dit liv, hvor du trænger til forandring, det være i forhold til dig selv eller andre, så kan du med en terapi session få kastet lys over dine udfordringer, muligheder og ressourcer med det mål for øje, at blive klogere på dig selv og den fase i dit liv, du befinder dig i.

Gennem terapien guider jeg dig, så du kan tage ansvaret for dig selv og din udvikling og udnytte de ressourcer, du allerede har, så du kan opnå positive resultater for dit liv fremadrettet. Vigtigst af alt handler det om, at du tør stå ved dig selv, dine ønsker og handle på nye positive impulser. Du skal vælge dig selv til og ikke fra.

Som psykoterapeut kan jeg hjælpe dig med at komme mere i balance og opnå større selvindsigt, livsglæde og succes med det, du inderst inde ønsker.

Ved en terapi-session hos mig, har du mulighed for at:

• Få konkrete redskaber til at komme videre i dit liv.
• Høre om årsagerne bag dine udfordringer.
• Få kompetent vejledning omkring dine valgmuligheder.

 

Clairvoyant Business Rådgivning

Clairvoyant Business Rådgivning er for dig, som er et sted i dit liv, hvor du trænger til forandring, det være sig i forhold til dig selv og din karriere og/eller din virksomhed, så kan du med en Clairvoyant Business Rådgivning session få kastet lys over dine udfordringer, muligheder og ressourcer med det mål for øje, at blive klogere på dig selv og den fase i dit liv, du befinder dig i.

Gennem den Clairvoyante Business Rådgivning guider jeg dig, så du kan tage ansvaret for dig selv og din udvikling og udnytte de ressourcer, du allerede har, så du kan opnå positive resultater for dit liv og/eller virksomhed fremadrettet. Vigtigst af alt handler det om, at du tør stå ved dig selv, dine ønsker og handle på nye positive impulser.

Du skal vælge dig selv til og ikke fra.

Som Clairvoyant Business Vejleder kan jeg hjælpe dig med at komme mere i balance og opnå større selvindsigt, livsglæde og succes med det, du inderst inde ønsker for dig og/eller dine medarbejdere og virksomhed.

Ved en Clairvoyant Business Vejlednings session hos mig, har du mulighed for at:

• Få konkrete redskaber til at komme videre både i dit arbejdsliv og privat.
• Blive klogere på årsagerne bag dine udfordringer.
• Få kompetent vejledning omkring dine valgmuligheder.

 

Healing

Healing er for dig, som trænger til ro i krop og sjæl. Du er måske inde i en fase, hvor du synes, at alting er lidt svært, og kroppen fortæller dig, at der er noget, du har overset i for lang tid, så du er stresset, ked af det, uden at kunne sætte ord på hvorfor.

Måske har du oplevet traumer, som du ikke har fået bearbejdet, fordi du er flygtet fra dem, i stedet for at forholde dig til den/dem, eller har været igennem et sygdomsforløb eller pårørende til en syg, der har tæret på dig?

Healing hjælper dig med at heale dig selv både fysisk og psykisk og hjælper dig til at se »the bright side of life.«

Gennem healing genskaber jeg balancen i din krop, og du vil kunne mærke en væsentlig forbedring af din tilstand allerede efter første healing.

Som healer kan jeg hjælpe dig med at komme mere i balance og opnå større selvindsigt, livsglæde og succes med det, du inderst inde ønsker for dig.

Ved en healings session hos mig, har du mulighed for at:

• Få ro på krop og sjæl.
• Blive bevidst om hvad du skal ændre i dit liv.
• Få værktøjer til at heale dig selv.

 

Kort om mig

Inden jeg blev selvstændig, har jeg i det meste af mit arbejdsliv arbejdet med salg og HR.
Udover mine uddannelser som Skrædder og HR, er jeg uddannet psykoterapeut, clairvoyant medie healer og har bygget Reiki healing på, og skal i gang med Reiki Master efterfølgende.

Jeg er født med mine gaver og har brugt dem hele mit liv til at vejlede og guide mine medmennesker, uden egentligt at være bevidst om det. I 2006 begyndte jeg at blive bevidst om mine gaver, men kunne ikke helt finde ud af om det var mit hoved, eller hvor informationerne kom fra, men jeg formidlede informationer, som var spot on til mine medmennesker. Jeg blev klar over at jeg formidlede noget fra noget som var større end mig og tog i 2012 Clairvoyant Medie Healer uddannelse for at få redskaber til, hvornår det var mig, der guidede, og hvor jeg fik informationerne oppefra. Det var en stor hjælp for mig.

I dag har jeg Cosmos Academy, hvor vi uddanner Spirituelle Vejledere. Eleverne lærer at kommunikere med den åndelige verden og gennemgår en personlig og spirituel rejse hjem til sig selv og til at hjælpe deres klienter videre i deres personlige udvikling på en empatisk og kærlig måde.

Sådan kommer du igang
1
2
3