Darshan

280#
Områder:

Spirituel coaching

Kr. 23,- pr. minut/ Min. 10 minutter

Spirituel vejledning

Selvom det kan være svært at mærke, se eller høre dig selv, når du står midt i udfordringerne, er min overbevisning, at du med en lidt hjælp selv kan finde ind til svarene, som fx, hvis:

 

• Du står et sted i livet og er i tvivl om din retning.

• Du har nogle konkrete “her og nu” spørgsmål.

• Du har mange spørgsmål, der trænger sig på.

• Du hele tiden løber ind i de samme mønstre og udfordringer. 

• Du er i tvivl om, om du udlever dit livs fulde potentiale.

 

Med Spirituel vejledning vil mine sessioner tage udgangspunkt i at skabe klarhed over din situation og dine muligheder. Du vil få hjælp til at se dine egne ressourcer, og jeg vil med forskellige værktøjer hjælpe dig til løsninger - på din måde og i dit tempo. Alles udgangspunkt er forskellige, men min erfaring er, at vi altid finder frem til de løsninger, der styrker den enkelte og til den størst mulige helbredelse og afklaring - der er mest optimal til dig og dine omstændigheder. 

Ud over de aktuelle ting du måtte komme med, så vil jeg også kigge efter, om der er andre budskaber, der kan være vigtige at formidle til dig netop nu. 

Jeg arbejder med udgangspunkt i min sening, bevidsthedsdelinger og healing.

Jeg ser gennem sindets overbevisninger til den sjæl, der er i dit inderste. Min erfaring er, at jeg kan vise dig ind i din inderste kerne, ind i din sjæls kraft, hvorfra al helbredelse strømmer. Du vil få hjælp til klarhed og få vist, hvilke områder du skal have fokus på for at skabe det liv, du virkelig ønsker.

Kort om mig

Jeg tog de første uddannelser på “denne vej” i 1998, som healer og clairvoyant fra Healerskolen, og arbejdede på fuld tid med det i 10 år, en periode hvor jeg også underviste i healing, clairvoyance, guidede meditationer og Martinus kosmologi. Jeg har yderligere en længere selvstændig periode bag mig som fotograf. I dag lever jeg af en blanding af mine tre største interesser: At hjælpe andre mennesker, fotografering og IT.

Sådan kommer du igang
1
2
3