Helle

215#
Områder:

Clairvoyance og clairvoyant rådgivning, Afdødekontakt, Psykoterapeut, Clairvoyant Business rådgivning

Kr. 23,- pr. minut/ Min. 10 minutter

Klarsyn og brandslukning på et pludseligt opstået problem

Jeg kigger specifikt på problemet og videregiver budskaberne med enkle og klare svar. Denne metode er meget brugbar til den hurtige og konkrete handling. 

At slukke en brand betyder ikke problemet forsvinder, men det giver dig en mulighed for at trække vejret et øjeblik, og herefter benytte det råd du får til at komme videre og ud af den låste tilstand, som oftest føles, når et problem pludselig opstår og fjerner din mulighed for at navigere. Det at kunne se skoven for bare træer, og konkret vide hvilket træ der skal holdes fokus på, er effektivt og kærkommet til det pludselige kaos.

Klarsyn + ”det sker igen og igen”

Her stilles skarpt ind på dig og  dine mønstre. Jeg vil bede den åndelige verden om en dybere årsag og forståelse for, at du møder det samme, igen og igen. Helt konkret ser jeg på, hvilke handlinger der skal til for at flytte dig fra stagnation til fremdrift. 

Denne form for klarsyn er oftest medvirkende til, at du får luft til selv at se det, der gavner dig. Du får et lille skub til at komme videre på, indsigt og mulighed for at foretage de nødvendige handlinger.

Her er det så væsentligt at huske på, at indsigt giver udsigt. 

Afdødekontakt

Afdøde har oftest meget kærlige og hjælpsomme budskaber med til dig.  Her stiller jeg ind på din sjæl og åbner for kontakten til dine kære. Det er et helt særligt øjeblik, når en afdød træder ind, og for rigtig mange er det en hjerteåbnende healing, som igangsættes. Det er en stor og givende mulighed for forløsning, blot ved at jeg guider og formidler den afdødes ord til dig. Jeg kan ikke bookes til at stille ind på en bestemt afdød, der kommer den frem, som skal. Der er altid en mening med budskabet, giv dig selv god tid til at reflektere over den, som kommer til dig med budskabet

Psykoterapi

Her benytter jeg de psykoterapeutiske metoder. At arbejde psykoterapeutisk er en holistisk tilgang til et samlet dig. Jeg benytter en åbnende spørgeteknik, som får dig til at stille ind på det indre fokus. 

Svarene findes i dig, og der arbejdes med et tidlinjeperspektiv ned i kroppens hukommelse. Du støttes kærligt i mødet med dig selv, din historie og dine relationer. Du hjælpes til at fylde dig selv op og ikke længere lade dig opfylde af andres syn på dig. Der arbejdes med små men sikre skridt. Det tager tid af løsne gamle mønstre og overbevisninger. Tiden med dig er den vigtigste, og her får du de nødvendige hverdagsredskaber med, til at få bragt dig selv tilbage i hovedrollen. 

Erhvervsrådgivning med klarsyn på et specifikt spørgsmål

Det kan være på både en ansættelse eller en forretningspartner, en ny ide mv. 

Jeg vejleder med mit klarsyn, og giver dig svar i form af beskeder som jeg modtager, når jeg tuner mig ind på dig og din virksomhed.

Jeg hjælper dig med iværksætterdrømme og kan se både på perspektivet, grundlaget og en mulig succesrate. 

Typisk ser jeg på, om du er flytbar, dine færdigheder og de begrænsninger som du måtte have, samt på din virksomheds muligheder for at slå igennem ud fra det koncept, som den grundlæggende ligger på. Indimellem er det ganske lidt der skal til for at vende en stagnation, så alene det at få nye øjne på er oftest nok.

Hvad er clairvoyance hos mig

Clairvoyance er klarsyn, klarhørelse og klarføling i ét. Jeg benytter heri ordet klarsyn, men det er koblet ind på mine samlede evner og min kontakt til den åndelige verden.

Jeg stiller ind og videreformidler det, som kommer af beskeder til dig. Disse kan komme i form af  jeg hører, ser, mærker eller fornemmer budskabet


Hvordan benytter jeg mit klarsyn

Jeg bruger mit klarsyn til at stille ind på et konkret spørgsmål fra dig. Det kan være hjælp til at komme videre efter svære livsomstændigheder, så som skilsmisse, fyring, økonomiske problemer, tunge overvejelser, en hjælpende hånd til at tage et nødvendigt skridt, skal/skal ikke, beslutninger osv.

Ligeledes benytter jeg mit klarsyn til at tune mig ind på betragtninger som, hvorfor møder jeg igen og igen det samme problem, hvad er det jeg skal lære af alt det her kaos, hvem har jeg i livet som kan støtte mig, hvorfor føler jeg mig alene, hvad kan jeg gøre, hvordan kommer jeg videre og mange andre betragtninger som støjer og stjæler opmærksomheden i din mulighed for at leve dit liv fuldt ud.


Kort om mig

Jeg er født med de evner, jeg i dag benytter til både private og business kunder. Fra helt lille kunne jeg se og fornemme rigtig meget omkring mig, og har i al den tid jeg kan huske haft muligheden for at se og tale med afdøde. 

Mit stærkeste kort er mit klarsyn, her har jeg en ganske stor træfsikkerhed. Mit klarsyn kan benyttes til både de kortsigtede her og nu svar, samt til mere langsigtede personlige udviklingsmuligheder.

Jeg er en stærk og meget præcis businesscoach, og har i dag flere danske virksomheder hvor jeg yder spirituel rådgivning. 

Jeg har en meget speciel sansning, eller det mere populære udtryk, en stærk intuition, samt en stabil og konstruktiv kontakt til den åndelige verden. Som spirituel vejleder kombinerer jeg alt dette i mit virke, med basis i mine spirituelle uddannelser som psykoterapeut, coach, mentor, clairvoyant, healer og shamanistisk energiformidler.

Jeg er tillige uddannet jurist og har oppebåret et speciale indenfor økonomi og rådgivning, og især om de særlige spørgsmål og bekymringer, der kan opstå indenfor det privatøkonomiske felt. Jeg har specifikt taget mig af oprydning og administration af gældsplagede mennesker. Jeg har siddet som forhandler og været medejer af en bankvirksomhed i mere end 20 år.

Senere har jeg taget et par bestyrelsesuddannelser og har siddet med i flere bestyrelser. Indenfor dette har jeg udviklet et helt særligt erhvervskoncept, som jeg benytter i mit virke som businesscoach.

Slutteligt vil jeg etisk gøre opmærksom på, at jeg ikke kan se eller lave klarsyn på tredjemand eller personer som ikke forud har givet deres accept til dette. 

Sådan kommer du igang
1
2
3