Chila

210#
Chila
Områder:

Clairvoyance og clairvoyant rådgivning, Karmasitting, Afdødekontakt

Kr. 23,- pr. minut/ Min. 10 minutter

Clairvoyance

I en clairvoyance hos mig kan du få klarhed over følelsesmæssige og fysiske ubalancer, relationer, arbejde, uddannelse, bolig, børn og din fremtid. Du kan også få svar på konkrete spørgsmål. Jeg stiller ikke ind på sygdom, død og personer, der ikke har bedt mig om det. I clairvoyancen kigger jeg på dine ressourcer og muligheder, og på årsagen bag dine udfordringer, og jeg giver dig konkrete redskaber, som du kan bruge til at komme videre i dit liv. 

Jeg bruger mine evner til at formidle budskaber fra dine åndelige hjælpere videre til dig. Dine åndelige hjælpere bestemmer nænsomt hvilke beskeder, jeg skal videregive, og hvor meget du kan få at vide, så du finder din balance og opnår større selvindsigt og livsglæde.      

Karmasitting

Med udgangspunkt i et mønster eller udfordring i dit nuværende liv går jeg tilbage til et eller flere af dine tidligere liv, beskriver sammenhængen mellem livene, og hvad læren er, så du kan skabe mere balance i dit nuværende liv. Du bestemmer selv temaet for sessionen, eller jeg kan spørge dine åndelige hjælpere om, hvad der vil være godt for dig at kigge på lige nu.

I en karmasitting bruger jeg mine evner til at formidle budskaber fra dine åndelige hjælpere videre til dig. Dine åndelige hjælpere bestemmer hvilke inkarnationer jeg skal folde ud for dig, og hvad du skal vide, så du finder din balance og opnår større selvindsigt og livsglæde.    
  

Afdødekontakt

Det kan være dejligt at mærke nærværet af en kær afdød og vide, at den afdøde har det godt. Afdødekontakt kan give dig trøst og lindring, og hjælpe dig videre i bearbejdelsen af din sorg. I en afdødekontakt formidler jeg afdødes budskaber videre til dig, og du har mulighed for at sige det, du har på hjertet. Jeg arbejder med to forskellige metoder til at kontakte dine afdøde på. Du kan enten få kontakt til en konkret afdød, eller være åben og nysgerrig for hvem der kommer til dig.

Om mig:
Det jeg gerne vil formidle videre til dig, er kærlige og opbyggelige beskeder, der gør en forskel. En forskel, som kan igangsætte en udvikling og give dig det kærlige skub der gør, at du heles og kommer videre på din vej. Jeg vil møde dig med venlighed og forståelse, der hvor du er lige nu. Jeg kan give dig indsigt og forslag til hvad du kan gøre. Og så er det op til dig at handle på det, og at skabe den forandring, som du ønsker.


Jeg har en baggrund som cand.arch. og har i mange år arbejdet som arkitekt og byplanlægger med bevaring af huse og kulturmiljøer. Mit livssyn er positivt og jeg elsker at arbejde med mennesker. Jeg har altid brugt
mine sanser til at mærke energi, og verden omkring mig på. Astrologien har i mange år været min indgang til det spirituelle. Men først under min uddannelse til clairvoyantvejleder hos Tove Lucka blev jeg bevidst om mine evners potentialer.


I dag har jeg min egen praksis som clairvoyant, Chila Yunai Counseling, og jeg holder foredrag og platformsdemonstrationer. Farver er energi, som påvirker os fysisk og psykisk. Derfor har det stor betydning hvilke farver vi omgiver os med. Som noget unikt, kombinerer jeg mine clairvoyante evner med min baggrund som arkitekt og skaber rum i harmoni med krop og sjæl. Smukke og funktionelle rum, som både tager udgangspunkt i den enkeltes farvebehov og i husets sjæl.

Sådan kommer du igang
1
2
3